VOZAČI OVIH AUTOMOBILA IMAJU NAJVIŠE ŽENA U SVOM ŽIVOTU

Vlasnici automobila kompanije Audi varaju svoje partnere ćešće nego to čine vozači automobila ostalih proizvođača.
Ranije su ovu “titulu” u svom vlasništvu imali vozači BMW-ovih automobila, ali su vlasnici Audija preuzeli vodeću poziciju ove godine, barem prema podacima internet stranice IllicitEncounters.com.

Istraživanjem je utvrđeno da su vlasnici luksuznih automobila veći preljubnici u odnosu na ostale vozače. Kada je riječ o varanju, to najčešće čine vozači Audija, drugo mjesto pripada vozačima BMW-a, treće vlasnicima Mercedesa, četvrto vozačima Volva, a peto vozačima Volkswagenovih automobila.“Automobili mogu mnogo toga otkriti o svojim vlasnicima. Svi automobili na listi predstavljaju naše članove, uspješne, motivirane ljude koji će se teško skrasiti ukoliko nisu zadovoljni, bilo da se radi o automobilima ili ženama”, rekao je glasnogovornik pomenute internet stranice Mike Taylor.

Prema podacima dobijenim istraživanjem, najmanje varaju vozači francuskih automobila Peugeota i Renaulta.Dok Vozaci Alfi i Fiata ne mogu naci djevojke jer su njihova vozila vise kod majstora nego kod njih tvrdi ova internet stranica.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji