BEZOBRAZNI, BAHATI I AGRESIVNI VOZAČI BMW: Dokaz bezobzirnosti vozača BMW-a (VIDEO)

Već godinama vredi stereotip o vozačima BMW-a kao bezobraznima, agresivnima i generalno sklonima opasnim manevrima. Ovaj video to potvrđuje.

Osim što nije prilagodio brzinu uvetima na cesti, vozač BMW-ova SUV-a ušao je u manevar koji će na kraju rezultirati katastrofalnim posledicama za kamion i njegovog vozača. Ovako nesmotreni manevar i užurbanost teško može nešto opravdati, posebno kada se divlja na klizavoj saobraćajnici u 2t teškom terencu. U pokušaju da se ispravi X5 je tako tokom preticanja udario kamion, a epilog možete vidjeti u videu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji