OVI KLINCI SU PRAVI CAREVI: Policajci su pisali kazne pogrešno parkiranim, a onda su ONI URADILI NEŠTO ŠTO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI (FOTO)

Na društvenim mrežama osvanula je simpatična fotografija na kojoj se vidi policija koja kažnjava jednog vozača zbog blokade, ali najiteresantnije od svega je da je kazna plaćena na licu mesta, i to na neobičan način.

Dečica koja su videla o čemu je reč, prebirala su po džepovima i tražili novac koje su im preostale od džeparca, da sakupe za kaznu ovog čoveka. I uspeli su u tome.

Vrlo neuobičajeno, zar ne?

Ipak, poruka koju su ovi klinci poslali je najbitnija.

Solidarnost pre svega.

To je lekcija koju svi možemo naučiti od ove dece.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji