SNIMAK IZ KACIGE: Pogledajte kako je motorista video smrt!

Ja sam dobar vozač, ali često mislimo da smo bolji nego što jesmo. Ako ćete biti glupi, stvari kao ova će se događati, rekao je vozač motora

Snimak bajkera Džeka Sandersona (21) na Jutjubu, šokirao je ceo svet. S obzirom na to da je u videu prikazan njegov pada sa motora niz nizbrdicu od 12 metara.

On je ovo nekim čudom preživeo.

"Ulazio sam u krivinu i išao sam sve šire i šire. Kad sam video samo delić automobila, znao sam da sam u problemu. Izabrao sam da se strovalim niz brdo, radije nego da udarim u kola. Bila je to najbolja stvar koju sam mogao da uradim. Mislio sam da sam mrtav. Kad sam otvorio oči na dnu sve je bilo crno-belo", kazao je za Džek.

Ovaj video je za nekoliko sati pregledao veliki broj ljudi.

"Neverovatno je koliko je ljudi pogledalo video. Objavio sam ga kao upozorenje drugima. Ja sam dobar vozač, ali često mislimo da smo bolji nego što jesmo. Ako ćete biti glupi, stvari kao ova će se događati. Uvek imam kameru na kacigi, većinom za zabavu, ali i za slučaj da se nešto dogodi", objasnio je.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji