Carinik je prišao "seatu" i video prelepe devojke unutra: Krenuo je pretres, a kad se jedna skinula u gaćice, ostao je NEM (FOTO)

Kakvo ludilo na granicama - carinici su tokom praznika na prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno je danas iz Uprave carina, a najluđi slučaj desio se kad su počeli da pretresaju jednu devojku!

Kako je navedeno, na prelazu Gradina, prilikom izlazne kontrole, zaustavljen je automobil "seat alhambra". U njemu je bilo troje ljudi, svi iz BiH, delovali su skroz obično. Međutim, carinicima je nešto bilo sumnjivo, pa su počeli s detaljnim pretresom.

Putnica se skinula, a u njenom donjem vešu imali su šta i da vide -   400 grama zlatne prašine i oko 70 grama lomljenog zlatnog nakita!

Potom, u istom vozilu, kod druge putnice u brushalteru, pronađeno 140 grama lomljenog zlata, da je i kod trećeg putnika u novčaniku pronađeno oko 50 grama topljenog zlata!

U celom vozilu je, inače, zaplenjeno više od 750 grama zlata.

Ali to nije sve - na prelazu Batrovci, u teretnom kombiju "iveko" nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica turskih državljana, carinici su najpre u kaseti za dokumenta pronašli kovertu sa devet narukvica od belog zlata, teških oko 60 grama.

Potom, carinici su u ručnoj torbi suvozača pronašli još 400 grama nakita od žutog zlata i pozlaćeni švajcarski ručni časovnik "Rodeo".

Vrednost zaplenjenog nakita je procenjena na oko 12.000 evra, a protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Izgleda da se šverceri nisu nadali kontroli na Uskrs, ali... pravda je morala da bude zadovoljena.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji