Najseksi automobil planete prvi put kupio neko iz Srbije: Ko je vlasnik mašine od 300.000 evra? (FOTO)

I to se dogodilo. Skoro dve godine od kako je predstavljen kao najseksi automobil planete, jedan Rols Rojs iz kategorije "down" kabrioleta je nabavio neko iz Srbije.

Superluksuzni automobil, nadaleko poznat kao jedan od ponosa Velike Britanije, ulepšao je Novi Pazar, gde će ubuduće, kao i na mnogim putevima Srbije izazivati veliku pažnju. Naročito kad potpuno otopli i leto krene prosto da mami kabriolete na ulice.

Prve fotografije su već izazvale reakcije čitalaca.

Zanimljivo, ova lepota od automobila koja je prvi put naziv "down" imala 1949. godine brzinu od 100km/h dostiže za 4.9 sekundi.

Na tržištu vredi oko 300.000 evra, a unutrašnjost, naročito kada se skine krov, mu je impresivna.

Zanimljivo, pre dve godine je sprečen ulazak jednog sličnog Rols Rojsa u Crnu Goru, koji je krenuo iz Trebinja.

Rols Rojs je stvar prestiža u svetu bogatih. Čak i Kristijano Ronaldo, trenutno najbolji fudbaler planete ima nekoliko u svojoj garaži.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji