POTERA NA IBARSKOJ: Golf kroz krivine beži presretačima sa 150 na sat pa skreće u šumu! (VIDEO)

Kada presretač upali rotaciona svetla gotovo svi vozači odmah se zaustavljaju! Međutim, jedan od snimaka iz arhive policijskih presretača pokazuje da posao saobraćajaca može biti opasniji od sankcionisanja prekoračenja brzine.

Na šokatnom videu, u prilogu emitovanom u emisiji SAT plus vidi se potera za automobilom "golf 3" na Ibarskoj magistrali. U momentu kada situacija postaje opasna patrola iz presretača uključuje rotaciju. Međutim, vozač "golfa" se nije zaustavio i usledila je veoma opasna potera koja je trajala nekoliko minuta.

"Golf" je na kraju pri velikoj brzini skrenuo s puta, ali presretač ga je pratio. Na kraju je patrola obustavila poteru, a automobil je pronađen u šumi tokom večeri! 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top