Print this page

TUGA KIDA DUŠU! Ovo su OTAC i BLIZANCI koji su nastradali u NESREĆI kod Požarevca!

Aleksandar Pešić (42), njegova majka Stanica i osmogodišnji sinovi blizanci nastradali su od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš kod skretanja za Požarevac kada ih je u njihov "sitroen", iz još uvek neutvrđenih razloga, udario Adem Smail (49) svojim "folksvagen šaranom"

Aleksandar, njegova majka i jedan od sinova izdahnuli su na licu mesta i hitne službe koje su pozvane da pomognu povređenima mogle su samo da konstatuju smrt. Drugi dečak, za koga se cela Srbija danas molila, izgubio je najtežu bitku u Urgentnom centru u Beogradu, gde je bio prebačen zbog teških povreda.

Kako saznajemo, Aleksandar je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero na odmor. Kako je razveden od supruge, dečaci su kod njega bili na letnjem raspustu.

U automobilu Adema Smaila, poreklom sa Kosova i Methoije ali državljanina Finske, u trenutku sudara nalazili su se njegova supruga i dvoje dece. Srećom, niko od njih nije povređen. Smail je uhapšen ubrzo nakon nesreće i određen mu je pritvor.