DA LI JE OVO ZNAK DA DOLAZI SMAK SVETA: Vrata pakla se otvorila u Hercegovini!

Hercegovački ribari ostali su šokirani ogromnom rupom koja je ostala kada se povukla voda u Buškom jezeru u blizini sela Podgradina.

Mnogi pojavljivanje ovakvih rupa povezuju sa predskazanjima o kraju vremena i dolasku sudnjeg dana, a znatiželjnici koji su posetili ovo mesto komentarišu da su se “otvorila vrata pakla”, upoređujući ovaj prirodni fenomen s Vratima pakla u Turkmenistanu.

Stručnjaci kažu da nema mesta panici jer je Buško blato deo Livanjskog polja koje spada u kraška polja i ovakve rupe nisu retka pojava. Slične rupe mogu da se pronađu i u obližnjim Užima u blizini Srđevića.

Jedno je sigurno, ovo je jedna od najimpresivnijih rupa koje se mogu videti na Balkanu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji