HRVATI ZOVU MOLDERA I SKALI U POMOĆ: Snimljen objekat nalik na NLO iznad Dubrovnika (VIDEO)

Dubrovnik bi uskoro mogao postati novo omiljeno mesto za lovce i fanove NLO objekata.

Naime, iako podseća na helikopter, neidentifikovani leteći objekat navodno je snimljen sedam kilometara od Dubrovnika, a snimak je objavio portal Bhmagazin.org. Kako ističu, neidentifikovani leteći objekat snimljen je kako lebdi iznad površine mora, a potom snažno zaranja u more.

Snimak je prema informaciji vlasnika broda snimljen 7 kilometara od Dubrovnika, a nedugo zatim i prijavljen policiji. Radarska kontrola aerodroma Pleso kao i vojni radari nisu uhvatili ništa na svojim ekranima, a ljudi spekulišu da na 7-15 km od Dubrovnika postoji NLO baza pod vodom jer su mnogi turisti, a i stanovnici viđali čudna svetla na nebu. Autentičnost snimka je neosporna jer se čuju i šumovi od vetra kao i drugi zvuci koje je nemoguće namontirati – ističu na portalu Bhmagazin.

Source: Low-Flying UFO Filmed Over The Adriatic Sea Disappears Into Thin Air by AudioColorWorld

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top