MATIJA (26) JE PRIŠAO POLICAJCU S LEĐA I SKINUO MU KAPU SA GLAVE: Vrlo brzo mu je bilo mnogo žao što je to uradio!

Pušten je tek drugi dan ujutro, i to nakon što su "opojna sredstva prestala delovati", navode u Policijskoj upravi

Mladić po imenu Matija (26) iz Koprivnice u Hrvatskoj prišunjao se policajcu s leđa, skinuo mu službenu kapu s glave i - na oduševljenje društva - uz gromoglasan smeh vrteo ju je u ruci, piše Jutarnji.hr.

Epilog svega ovoga - Matija je morao da prespava u ćeliji, a Prekršajni sud u Koprivnici odrezao mu je kaznu od - 66,67 kuna (9 evra).

Matija je policajcu ukrao kapu sa službenim policijskim grbom u alkoholisanom stanju, sa čak 1,77 promila. Zbog ovoga je odmah priveden na "noćenje bez doručka" u policijskom pritvoru.

Pušten je tek drugi dan ujutro, i to nakon što su "opojna sredstva prestala delovati", navode u Policijskoj upravi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji