Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator pa se slikali s njim

Crnogorski hirurzi su u Kliničkom centru u Podgorici muškarcu iz anusa izvadili vibrator, a zatim su se malo „našalili“ i napravili snimak i fotografije koje kruže internetom!

Pacijenta je prošle nedelje kod lekara dovela žena i tražila da mu se operativnim zahvatom izvadi sprava. Još uvek se ne zna kako je vibrator dospeo u pacijenta, a kako pišu podgorički mediji, javnost je šokirana postupkom lekara, koji su ceo slučaj iskoristili za neslanu šalu.

Crnom Gorom, naime, kruži snimak na kojem se vidi kako doktori međusobno ćaskaju i prave šale slikajući se sa sveže izvađenim vibratorom. Na snimku se jasno vidi uniforma jednog hirurga i ruke koje drže pomagalo.

Lekari kod kojih je ovaj pacijent došao na pregled prvo su pomislili da je u pitanju šala, ali kad su na rendgenskom snimku utvrdili postojanje ovog predmeta, uverili su se da je to i u Crnoj Gori moguće. Operacija je trajala punih pet sati, a lekari tvrde da je bila izuzetno teška, te da je pacijent imao mnogo sreće.

U Lekarskoj komori Crne Gore kažu da nisu videli snimak niti da su čuli za „slučaj vibrator“, ali tvrde da će ispitati ovaj događaj, a ukoliko se ustanovi da su zdravstveni radnici prekršili lekarski kodeks, biće kažnjeni.

Prema informacijama iz crnogorskih medija, osmoro ljudi je moglo da napravi snimak: anestetičar, anesteziolog, hirurg, dva asistenta, dve instrumentarke i konsultant.

Direktor Kliničkog centra Crne Gore Milan Mijović rekao je da će zvanična obaveštenja dati tek nakon sprovedenog ispitivanja, ali ukoliko se dokaže da snimak zaista postoji, počinilac tog dela biće najstrože kažnjen.

Slučaj iz Crne Gore može se svrstati u najbizarnije operacije u svetu. Neke od njih su intervencija nad čovekom koji je imao ekser u glavi, što se vrlo precizno može videti na rendgenskom snimku. Desilo se i da su doktori greškom zaboravili makazice u utrobi pacijenta, pa taj katastrofalan propust otkrili tek na rendgenskom snimku. Crnogorski „slučaj vibrator“ može da parira ovim svetskim „genijalcima“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji