Poslednja poruka dragom: Naježićete se od statusa koji je poginula manekenka objavila pred smrt! (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić – Podgorica poginuo političar Slavko Baković, dok je povređena manekenka Ksenija Brković, naknadno podlegla povredama

Baković je bio kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista i predsednik Saveta mladih DPS Herceg Novi, dok se Ksenija bavila manekenstvom.

Radila je domaće Nedelje mode i ujedno bila miljenica mnogih domaćih dizajnera.

Može se reći da je bila jedna od najuspešnijih crnogorskih manekenki, a glavni paradoks je što je po struci bila pravnica.

Ne zna se tačno šta su Ksenija i Slavko zajedno radili u kolima niti u kakvim su tačno odnosima bili, ali moguće je da su bili poslovni saradnici.

 

Ipak, poslednji status koji je Ksenija objavila, govori da je ona imala veliku ljubav, a mi smo se prosto naježili kada smo ga pročitali:

- Osećam kao da te je deo moje duše voleo od samog početka svega. Možda smo mi sa iste zvezde - glasi poslednji status koji je Ksenija ostavila na svom profilu na Fejsbuku.

Ne želimo ni da zamislimo kako je sada ovoj njenoj velikoj ljubavi, već nam ostaje samo da se nadamo da će ponovo završiti zajedno na toj istoj zvezdi sa koje su i potekli. 

DPS je zbog pogibije Bakovića odlučio da odloži konvenciju liste "Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović" u Plužinama.

- Zbog tragične smrti našeg Slavka Bakovića, kandidata za poslanika Demokratske partije socijalista Crne Gore i predsednika Saveta mladih DPS Herceg Novi, partija je odlučila da odloži konvenciju liste "Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović" u Plužinama, saopštili su iz DPS.

Poginuli funkcioner DPS bio je zaposlen u "Montenegro erlajnzu".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji