Građani snimili policiju kako ha-ps Banjalučanku koja je po krajiškim gradovima pružala usluge muškarcima za 10 maraka !? (VIDEO)

Nesvakidašnji video zapis na društvenim mrežama snimljen u Bužimu, na kojem dvojica pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK) ha-pse mlađu bujnu plavušu, izazvao je pažnju i otvorio nedoumice s obzirom da još uvijek nema službenog saopštenja.

Video je snimljen iz obližnjeg kafića, a “autori” komentarišu izgled i ponašanje djevojke i policajaca koji su, nakon zaustavljanja auta, nimalo nježno uha-psi-li plavušu koja je nosila i ogroman kofer. Ale Šiljdedić, portparol MUP USK, kazao da nije upoznat sa ovim slučajem.

– Kada dobijem službene informacije od Policijske stanice Bužim upoznaćemo javnost – kratko je prokomentirao Šiljdedić. Nezvanično, bužimski policajci su došli po dojavi, a radi se o Banjalučanki koja je u krajiškim gradovima  poznata kao “djevojka iz kafane”,sklona davanju seksualnih usluga. U Bosanskoj Krupi je, kako smo čuli, radila u ugostiteljskom objektu poznatom po “ljubavnom biznisu“, a jednom prilikom šokirala je Krupljane kada se gola prošetala gradom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji