BAHATO OBEZBEĐENJE BOSANSKOG POLITIČARA: Zaustavio se nasred puta i pretio Još jednom priđi i dobićeš batine! (VIDEO)

Na Jutjubu je postavljen video zapis na kojem službeni automobil jednog političara iz BiH “jurca preko pune” na putu M-18 Živinice-Tuzla. Snimak je napravljen iz automobila koji ih je pratio i koji, takođe, prelazi preko pune linije u nekoliko navrata.

Obezbeđenje političara vozi "VW pasat" zatamnjenih stakala. Bahati vozač iz pratnje se u jednom trenutku zaustavio nasred ulice, izašao iz automobila i kabadahijski se obratio mladiću koji je snimao njegovu žurbu i kršenje saobraćajnih propisa: ”Samo ću ti jedno reći, još jednom priđi i batine ćeš dobit”, rekao je vozač političara, koji je sve vreme bio u vozilu i očigledno nije imao nameru da reaguje ili prekori svog vozača.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji