NESTALA TROJICA MLADIĆA IZ ZENICE: Sva tri telefona od ponoći ugašena, porodice mole za pomoć!

Porodice Delić, Begović i Kozlić mole sve građane da im pomognu u pronalasku njihovih sinova, kojima se gubi svaki trag od subote.

Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić (21) iz Zenice izašli su sinoć u diskoteku "Label" u Vitezu, a poslednji put na Fejsbuku su se oglasili u 21.20 sati.

Amarov otac Alija tvrdi da se sa sinom čuo sinoć u ponoć i da im se posle toga izgubio svaki trag.

"Sva tri mobilna su od ponoći ugašena. Nemamo nikakvih informacija do sada", kazao je Kozlić za faktor.ba, apelujući na sve koji su videli trojicu mladića da se jave.

 Kozlić je dodao da je Amar upravljao vozilom Audi registarskih tablica E42-K948.

U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kazali su da im nestanak mladića nije prijavljen. Obično se nestanak neke osobe policiji prijavljuje nakon 24 sata.

Porodice i prijatelji mladića putem društvenih mreža apeluju na sve koji imaju neku korisnu informaciju da se jave na broj telefona 062-104-347 ili najbližoj policijskoj stanici.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji