KREATIVNO NEMA ŠTA: Rođendanska čestitka kod Plavog mosta (VIDEO)

Čitalac H.A. javlja nam da je sinoć na Plavom mostu (Pasarela), upriličena nesvakidašnja rođendanska čestitka našoj sugrađanki Editi Džambić. 

Slavljenica je uposlenik porodiljskog odjeljenja UKC Tuzla, a o njoj kao osobi dovoljno govori čin prijatelja, koji su povodom Editinog rođendana postavili džinovsku čestitku dimenzija 20m x 1.5m na Plavi most. I to nije sve, kako se slavljenica približavala mostu za nju su priredili spektakularan vatromet. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji