ISPOVEST BOSANKE KOJA ŽIVI SA MUŽEM U INOSTRANSTVU: Uzela sam 150 evra da kupim poklone svojima, a njegova reakcija me uništila!

Toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem… Jedna Bosanka, koja trenutno živi van Bosne i Hercegovine, odlučila je da putem Interneta podeli svoju ispovest, želeći da zadrži anonimnost. Evo o čemu je reč i šta ona piše:

„Toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem… Ovako, uskoro trebam ići svojima u Bosnu, a inače živim u inostranstvu. E, sad sam ja podigla sa muževljevog računa 150 eura da kupim poklone svojima – mami, tati, bratu i seki. Da skratim, ovaj moj se naljutio na mene. A dobro radi, posao mu dobar, sve super.

Čak, štaviše, mi njegovima, koji isto žive ovde u inostranstvu, stalno materijalno pomažemo, dajemo. Oni takođe dobro rade, plate su im troduplo veće nego mojim roditeljima i opet mi njima pomažemo i dajemo.

Npr. kada se auto pokvari mi pola platimo, a popravka je oko 500 evra. Skoro su kupatilo radili, koje je isto koštalo mnogo i mi smo pola dali. To je samo primer, a ja ne mogu svojima kupiti nešto, a da on se ne naljuti ili njegovi?!

Ne znam šta da napišem, pa kakvi su to ljudi, Bože! Ja kažem hoću bratu da uzmem nešto, a on meni odgovara: „Pa radi tvoj brat!“. Nakon toga sam mu rekla: “ Pa rade i tvoji, pa im se daje“.

Još se buni kad odem kod roditelja što ću biti sa njima 5 dana. Sa svojim roditeljima koje ne vidim po godinu dana, a njegove gledam svaki dan. Šta biste Vi na mom mestu?“

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji