POJELI OTROVNE LANČ PAKETE: Nastavnici se otrovali hranom na seminaru

Nastavnici šest sarajevskih osnovnih škola otrovali su se na seminaru koji je organizovao Britanski Savet, nakon što su pojeli lanč-pakete koje su naručili iz jednog od Ilidžanskih restorana!

Kako je potvrđeno Avazu, otrovalo se 16 nastavnika i svi su imali iste simptome.

Amela Babić, glavna inspektorka Sanitarno-zdravstveno-farmaceutske inspekcije i inspekcije za hranu, kazala je da je odmah po dobijenoj informaciji izdat nalog za vršenje hitnog nadzora u ovom ugostiteljskom objektu, koji je u toku.

„Nakon što smo u popodnevnim satima dobili informaciju od Javne ustanove zavoda za javno zdravstvo KS na sumnju na trovanje, odmah smo reagovali. U Hitnu pomoć se javilo 16 osoba sa simptomima povraćanja, proliva i opšte slabosti. Svi ti pacijenti se dovode u vezu sa seminarom koji se desio u Sarajevu za nastavnike osnovnih škola pod nazivom „Škola za 21. vijek“. Niko nije hospitalizovan“, tvrdi Babićeva.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji