DETE (3) IZAŠLO IZ VRTIĆA VASPITAČICE NISU IMALE POJMA Majka: Sina sam mrtvog mogla da nađem u reci!

U  naselju Dobrinja vaspitačice vrtića "Kadifica" izgubile su troipogodišnje dete koje su kasnije pronašli prolaznici.

"Šokirana sam činjenicom da se to desilo, šokirana sam činjenicom što one nisu ni primetile da je moje dete nestalo, da mene zovu drugi ljudi da kažu da je moje dete nestalo i da su ga našli. To predstavlja za mene još jedan šok, ne znam koliko je moje dete samo bilo na ulici, jer ga nisu primetile tete da je otišao. Sama činjenica da je bio sa jednom patofnom, čarapom i u majici kratkih rukava jer je u vrtiću toplo, a napolju hladno čini me ljutom jer ne smem ni da pomislim kao se osećao", kaže uznemirena majka Lamija Karić.

Žena je videla dečaka Omera kada je  pokušavao da pređe ulicu, bio je uplakan i odmah je skontala da se radi o detetu koje se izgubilo i pošto je videla  da je u blizini vrtić mislila je da je odatle izašao. 

"U tom drugom vrtiću je bio moj drugi sin i sobzirom da me tamo znaju prepoznali su da je moje dete i pozvali me. Potom sam ja nazvala vrtić 'Kadifica' i pitala o čemu se radi, dete mi je bilo na ulici, a oni su se iznenadili, nisu ni znali da Omer nije u vrtiću", kaže Lamija i dodaje."

"Taj osjećaj ne bih nijednom roditelju poželila da doživ.  Mogla sam svoje dete da nađem mrtvo u reci Dobrini", kaže Omerova majka i dodaje da se posle svega plaši da pošalje svoga sina opet u vrtić.

"Do sada nisam imala problema s njima, uvek su bili super i nisam se nadala da ovako nešto može da se desi. Ovo je jedan od najboljih vrtića i doživela sam šok. Mislila sam da mi je dete na sigurnom i verovala im da bi se isposlativlo da nije tako", kaže nam Lamija Karić.

"Izvinili su se i obećali da će pooštriti mere bezbednosti, jer ih očigledno do sada nisu imali čim se ovo desilo. , kaže ova uznemirena majka. " Sama činjenica da su vrata bila otvorena je zastrašujuća jer je svako  mogao i da uđe i uzme neko dete, mogao je da uzme i mog Omera ako je bio tu pored vrata", kažer na kraju Lamija Karić.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top