POTRAGA ZA BALKANSKOM PLAVOM ZMIJOM: Ubija pse i kokoške, meštani u strahu!

Dole, uz amfiteatar, radnici su kosili, a meni se učinilo kako im je kod stabala ostala plava guma. Došao sam tamo i video nekih 60 centimetara kako u vis, stoji to nešto plavo, sa plavim prugama, debelo i te čudne boje, navodi jedan od očevidaca

Stanovnici hrvatskog Solina tragaju za pitonom plave boje koji je već udavio psa i dve kokoške. Svi bruje o tom gmizavcu koji je prema opisu meštana, dužine do tri metra i krije se u žbunju.

Problem je samo što je tog “opasnog gmaza” retko ko video, a kako koji dan prolazi “dimenzije mu se stalno povećavaju”. Duje Glavinić ugledao je jednu neobičnu zmiju, dugu dva metra i sa izrazito plavim šarama. Ni sam ne zna je li to famozni piton o kome se priča.

“Pre desetak dana je to bilo, oko 10 sati. Dole, uz amfiteatar, radnici su kosili, a meni se učinilo kako im je kod stabala ostala plava guma. Došao sam tamo i video nekih 60 centimetara kako u vis, stoji to nešto plavo, sa plavim prugama, debelo i te čudne boje”, navodi 75-godišnji penzioner Duje, te pojašnjava:

"Krenuo sam rukom prema toj, kako mi se činilo, gumi, kada se pomerila. Kako sam skočio kad sam video da se kreće! Odmah sam pobegao što dalje, a ona je samo nestala u nepokošeoj travi", navodi Duje.

"Tu u Starinama ima puno onih bezopasnih blaora, navikao sam na zmije, ali ova me je, mogu reći, baš iznenadila. Prvo bojom, ali i debljinom".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji