RODITELJI VAN SEBE OD BOLA Ljiljana je overavala knjižice, suprug je besan prekinuo, nastao je opšti haos, a onda je bez milosti USMRTlO pred kolegama!

Prema nezvaničnim informacijama u ubistvu koje je pre dva dana potreslo Trebinje stradala je Ljiljana Ratković (51), kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika ovog grada.

U nju je iz vatrenog oružja pucao njen doskorašnji muž Slaviša Ratković sa kojim je bila u braku skoro 30 godina, saznaje se.

Nezvanično, oni su se razišli pre 15-ak dana, a nedugo zatim on je digao ruku na nju, pa odmah potom i na sebe.

Lekari trebinjske bolnice su se borili za njegov život nakon što je pucao sebi u glavu, a kasnije je prebačen u KC Podgorica.

Slaviša je bio automehaničar, a ona službenica u Fondu zdravstva. U toku napada je navodno bila dežurna na overavanju knjižica kad je on došao u Fond zdravstva. Tu se desilo ubistvo nakon rasprave.

Trebinjci su u šoku nakon ovog događaja, jer njih dvoje nisu od ranije poznati po nasilju u porodici, niti bilo kakvim krivičnim delima.

Ostaje upitno šta je Slavišu navelo da puca u dugogodišnju saputnicu. Njih dvoje su imali odraslu decu.

- Ne mogu da se snađem. Da to je moja ćerka! Ljiljana je bila udata tu u komšiluku, nismo znali da su neki loši odnosi u pitanju, taj brak je dugo trajao. Znam da se dogodilo prekjuče.. To nas je sve šokiralo i iznenadilo... Ranije nije bio nasilan prema njoj. Dogodilo se na njenom radnom mestu. Imam još jednu ćerku, udatu isto ovde, i tu smo, svi na okupu. Sutra je sahrana u Trebinju, spremamo se za to. Dobro sam što se tiče zdravlja, jedino. Kada su deca u pitanju, svako ko je pravi roditelj, oseća bol. Teško podnosimo - ispričao je Vučurević.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji