NARODE, OVO JE DANAS MOGUĆE JOŠ SAMO U ZEMLJI SRBIJI! Pljuje i Srbe i Srbiju, a ZARAĐUJE NA NAŠOJ DECI!

Enes Ibrahimagić, muslimanski ekstremista iz Zenice, osnivač je agencije 'Rapsodi', koja na hiljade dece iz Srbije vodi na letovanja i ekskurzije

Iza turističke agencije 'Rapsodi travel', koja već godinama vozi srpske đake na školske ekskurzije, stoji osvedočeni srbomrzac i muslimanski ekstremista Enes Ibrahimagić, otkriva Informer!

Ibrahimagić na društvenim mrežama konstantno blati Srbiju, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i veliča zloglasnu Armiju Bosne i Hercegovine!

Vrlo sumnjivi vlasnici

'Rapsodi travel' registrovan je, inače, u Sjenici, na veoma čudnoj lokaciji bez ikakve infrastrukture koja bi ukazala da se radi o turističkoj agenciji.

- Iza kompletne vlasničke strukture stoje vlasnici koji su mahom iz Bosne i Hercegovine. Pravi vlasnici su muslimanski ekstremista iz Zenice Enes Ibrahimagić, Ismail Mašović iz Sjenice, Armin Alijagić iz Zenice i Samer Rešidat iz Sarajeva. Ovi ljudi ne samo što su strani državljani nego na društvenim mrežama godinama unazad otvoreno iskazuju svoju mržnju prema Srbiji, dok sve vreme uzimaju naše pare za prevoz dece - kaže sagovornik Informera dobro upoznat sa ovim zbivanjima.

Poslovanje "Rapsodija"

prihodi 38.665.000 dinara

dobitak 152.000 dinara

broj zaposlenih 23

poslovnice Beograd, Kragujevac, Niš

direktor Faiz Bihorac

vlasnik Naser Mašović

On objašnjava da je Ibrahimagić, uz neskrivenu mržnju, jula 2015. godine nazvao predsednika Vučića "zločincem" tokom njegove posete Srebrenici.

- Enes Ibrahimagić objavio je tada na društvenim mrežama video-snimak Vučića prilikom poseti Srebrenici i tom prilikom ga nazvao zločincem. "Licemerima i zločincima u Srebrenici nema mesta. Ne dolazite." Bukvalno je tako napisao za Vučića! Isto tako zabrinjava što javno ističe simbole i obeležja ozloglašene Armije BiH, pod čijom je čizmom stradalo i proterano na stotine hiljada Srba - naglašava naš izvor i dodaje da se Ismail Mašović, prema proverenim saznanjima, povezuje sa određenim nečasnim radnjama i delovanjima na teritoriji balkanskih zemalja, najviše Republike Srbije, BiH i Turske:

- Konačno, taj Samer Rešidat ujedno je i političar i potpredsednik stranke Demokratskog fronta i poznat je po izjavama koje su usmerene protiv srpskog naroda koji živi u Republici Srpskoj - zaključuje sagovornik našeg lista.

Zbog svega ovoga kontaktirali smo sa Turističkom inspekcijom, ali i Ministarstvom prosvete. Ministar Mladen Šarčević rekao nam je da nije upoznat sa detaljima ove priče, kao ni time ko stoji iza ove agencije. Ipak, dodao je da će Prosvetna inspekcija reagovati.

Srpske škole koje su angažovale "Rapsodi travel":

* Vojna gimnazija Beograd

* Gimnazija Zaječar

* Ekonomsko-trgovačka škola Zaječar

* Srednja medicinska škola Kosovska Mitrovica

* Gimnazija Kosovska Mitrovica

- Pribavićemo sve detalje u vezi s ovim slučajem, a Prosvetna inspekcija će se time pozabaviti. Prosledili smo i inspekciji i školskim upravama da se sa ovom agencijom više ne sarađuje - istakao je Šarčević.

JUTA: Nisu nikoga prevarili

Inače, pomenuti 'Rapsodi travel' član je Asocijacije turističkih agencija (Juta), ali u ovoj organizaciji kažu da je na državnim organima da provere ove navode, a da njih samo zanima da turistički operater nije nekoga prevario ili mu ostao dužan.

- Mi primamo naše članice tako što ih predlože dve agencije koje su već članovi, one pošalju dopise, svoje podatke, o prihodima, zaposlenima i ako nema primedbi, one budu primljene. U suštini, važno nam je da nikoga nisu prevarili, sve ostalo treba da provere državni organi - zaključuje potpredsednik Jute Milan Lainović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji