PAO U NESVEST DOK JE U ČEKAO U MAKSIJU: Užasno spora kasirka i zagušljiv prostor uticali da čovek izgubi svest dok je pola sata čekao na kasi

Svi smo vrlo često svedoci ogromnih gužvi u supermarketima, gde npr. od pet kasa, samo dve rade i slično. Naravno, sve je u organizaciji rada zaposlenih, pa tako vrlo često dolazi do nezgodnih situacija i nervoze, dok kupci čekaju u redu na kasi.

Iz Udruženja potrošača su javili jedan zanimljiv događaj.

"Jedan potrošač iz Beograda je čekao u redu na kasi, objekat Maksija. Naravno, bila je gužva, zagušljiv prostor, vlaga i drugo. Čekao je, pa taman došao na red, kada je iz svoje korpe izvadio sztvari koje želi da kupi. Po njegovom komentaru, kasirka je bila starija žena, užasno spora. Uz sve to, kupac pre njega nije izmerio kesu povrća, pa je kasirka morala tromim hodom da ode i lično izmeri kesu. Zatim je taj isti kupac želeo da kupi uloške za brijač, koji su bili osigurani i zaključani. Kasirka nije znala kako da ih otključa, pa je otišla da potraži pomoć. I sve je to dosta dugo trajalo.

Taman je došla, uzela brijač, ali tada nije znala kako da skine sigurnosni sistem. Opet je otišla po pomoć... Za to vreme, čoveku se izuzetno slošilo. Ljudi su primetili da mu nije dobro, ali nisu uspeli da ga pridrže u trnutku kada je izgubio svest. Pao je dole i pozvana je hitna pomoć, koja je došla kroz 25 minuta. Naravno, zaposleni u Maksiju su pomogli jadnom čoveku, doneli su mu vodu i ponudili da sedne. Na svu sreću, sve se dobro završilo, ali apelujemo na sve supermarkete, da u najvećim gužvama insistiraju da budu otvorene sve postojeće kase. Vrlo često se viđa da su kase zatvorene, jer su kasirke zaposlene na istovaranju robe i slično. Kupcima je bitnije da što manje čekaju u redu i njega ne interesuje organizacija rada pri istovaru robe u magacin"

Iz pres službe Maksija su samo kratko prokomentarisali da se opisani događaj nije desio u nekom od njihovih objekata.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji