OVAKO KRADU NA BENZINSKIM PUMPAMA: Pogledajte kako će ova žena maznuti 2.000 kasirki na neviđeno drzak način (VIDEO)

Na ovom snimku možete videti neverovatnu drskost lopova. U pitanju je žena, koja je vrlo dobro ispraksovala svoj trik sa 2.000 dinara.

Naime, ona prvo krene da plati sa krupnom novčanicom, zatim zastane da izvadi sitno koliko fali prodavačici, a onda sakrije novčanicu od 2.000 dinara i tvrdi kako je već dala. Naravno, kasirke u gužvi poveruju ovoj ženi.

Ne zna se koliko je prevarenih kasirki bilo do sada. Dobro pogledajte sa kakvom drskošću ovaj lopopv čini svoje zlodelo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji