ŠMRČU KOKAIN PRED SVIMA: Bizarna jutarnja scena na jednom beogradskom splavu!

Na internetu se pojavio skandalozan snimak. Naime, u cik zore, na jednom beogradskom splavu snimljeni su kako šmrču kokain. Postavlja se pitanje, šta policija radi, ako se nalaze svuda po Beogradu i ako interventne jedinice kruže ulicama. 

Svi znamo za čuvene after žurke, gde se konzumiraju ogromne količine droge. Možda policija ćuti o tome, zato što oni sami imaju nešto od tih aftera. Pitanje je, da li samo da zažmure ili i sami prodaju neku robu i imaju novčanu korist od toga.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top