BEOGRAĐANKA PROKOCKALA SAV NOVAC PA SILOVANA: Policija identifikovala napadača!

Prema tvrdnjama Tanje M., ovaj nemili događaj desio se nakon što je u jednoj poznatoj kockarnici u centru Beograda izgubila više stotina evra na kocki

Beograđanka Tanja M. (31) prijavila je policiji da ju je silovao muškarac koji se ponudio da je preveze kući. Prema njenim tvrdnjama, ovaj nemili događaj desio se nakon što je u jednoj poznatoj kockarnici u centru Beograda izgubila više stotina evra na kocki.

- Ona je navela da je 3. aprila zajedno sa suprugom otišla u kazino da se provedu i kockaju. Nakon izvesnog vremena, kada su izgubili sav novac, rešili su da se vrate kući.

Ipak, Tanja nije mogla da se suzdrži i prihvati gubitak, pa je čekala da muž zaspi kako bi opet otišla da okuša sreću - navodi se.

Prema priči izvora iz istrage, ona je te noći ponela 600 evra i mislila je da će uspeti da povrati gubitak koji je zajedno sa suprugom napravila.

- Ipak, nije uspela da vrati izgubljeni novac, već je ostala i bez tih 600 evra. Kada je krenula kući, prišao joj je muškarac koji je sve vreme posmatrao i predstavio se kao Ratomir – priča dalje isti izvor.

On se ponudio da je odveze kući, što je ona prihvatila.

Međutim, umesto kući, on ju je u automobilu primoravao da ga oralno zadovolji, a zatim je prisilio na seksualni odnos.

Policija je identifikovala napasnika, koji je od ranije poznat po raznim krivičnim delima

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji