Print this page

OVAKO SE FINANSIRA SRPSKA NAPREDNA STRANKA: Svako zaposlen preko stranke morao dati po 40.000 dinara! SKANDAL U GROCKOJ I CELOJ SRBIJI!

Stranke u Srbiji se finansiraju iz budžeta, dok decu lečimo SMS porukama. Kako bi bilo da je obrnuto? 

Naime, novinar Milan Jovanović je izneo šokantne tvrdnje i pokazao papir na kojem se vidi da je svako zaposlen preko stranke u opštini Grockoj morao dati po 40.000 dinara za finansiranje stranke!

Odavno postoji priča o partijskom zapošljavanju i načinu na koji se to vrši, a sada je novinar, koji je ostao bez krova nad glavom, pokazao papir koji dokazuje da svako kome je Srpska Napredna Stranka našla posao, morao uplatiti u budžet stranke izvestan deo novca. Na taj način je prikupljena velika količina novca samo u opštini Grocka, jer je postojao veliki broj partijskog zapošljavanja u toj opštini.

Ako pogledamo malo sa strane, svako poznaje bar nekoliko članova SNS koji su se udomili posle izbora u javnim preduzećima. Ukoliko je svako od njih dao kao "dobrotvorni" prilog po 40.000 dinara, možemo doći do neverovatne sume novca. 

Šta novinar Milan Jovanović tvrdi i kakve papire pokazuje, možete pogledati na snimku ispod. 

I tako dolazimo do skandaloznog podatka i svojevrsnog reketa koji su zaposleni preko stranke morali da plate.

Nadamo se samo da će naredna neka vlast stati na put partijskom zapošljavanju ili je sve ovo vrtška koja se nikada ne može prekinuti. Znamo da je partisjskog zapošljavanja bilo još od vrmena Slobodana Miloševića, preko DOS-a i vlasti Borisa Tadića, pa do današnjeg dana.

Postoje neke priče o tome kako najveći novac se prikuplja u Vojvodini, gde u mnogim mestima lično brat Aleksandra Vučića vodi briigu o tome da se "namakne" ogromna količina novca za finansiranje stranke, tako da je Vojvodina rekorder po tom pitanju!