Print this page

MILOŠ I NATAŠA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT, ALI NEĆE POČIVATI JEDNO PORED DRUGOG: Porodice odlučile da ih sahrane odvojeno

Miloš Nikolić (25) iz Slanaca, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Karaburma, sahranjen je  na groblju u Slancima, dok je njegova devojka Nataša Belčević (21) iz Velikog Sela, koja je takođe nastradala u ovoj nesreći,  sahranjena u Velikom Selu.

Mladića su na večni počinak ispratili članovi porodice, prijatelji i komšije, koji su u suzama izgovarali molitvu tokom opela u crkvi. Nakon tog crkvenog obreda, kovčeg s telom poginulog mladića prebačen je na grobno mesto, gde je oko 13 časova sahranjen.

- Miloš i Nataša su bili četiri godine u vezi i mnogo su se voleli. Zajedno su otišli u smrt, ali su njihove porodice ipak odlučile da ih sahrane odvojeno - kaže naš sagovornik.

Saobraćajna nesreća u kojoj su Miloš i Nataša stradali dogodila se  na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice na Karaburmi. Miloš i Nataša bili su u džipu „grand čiroki“, koji se zakucao u autobus na noćnoj liniji 32, čiji su vozač D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56) teško povređeni.

Sumnja se da se džip, za čijim je volanom bio Miloš, kretao brzinom od oko 200 kilometara na sat. Mladić i devojka su od siline udarca preminuli na mestu.