TUGA: Jelena preminula, na dan sahrane muža i ćerke

Jelena Imbra (36), koja se posle stravične saobraćajne nesreće skoro četiri dana borila za život, juče rano posle podne je podlegla teškim povredama glave u Urgentnom centru u Beogradu i to na dan kada su na groblju u rodnoj Beloj Crkvi sahranjeni njen suprug Vladimir (36) i sedmomesečna ćerkica Lana. Sudar sa teretnim kamionom jedino je preživela njihova ćerkica Una (4), koja se i dalje oporavlja u bolnici u Tiršovoj.

Ova vest je porodici saopštena tek nekoliko sati nakon što je obavljena Vladimirova i Lanina sahrana, na kojoj niko od nekoliko stotina prisutnih nije mogao da suzdrži suze.

– Ovo je neviđena tragedija. U jednom danu sahranjeni su otac i ćerka, a onda nas je šokirala vest o Jeleninoj smrti. Svi smo se nadali da će se možda izvući. Ne znamo kako će njena majka Snežana, koja je konstantno pod sedativima, preživeti sve ovo. Previše je to bola – u neverici pričaju Belocrkvani.

Vladimir i Lana su na večni počinak ispraćeni uz taktove bleh muzike. Bio je to dan kada niko nije mogao da suzdrži suze. Plakali su najrođeniji, prijatelji i kolege. Plakao je i sveštenik, koji je držao opelo, i komunalci koji su u grob na belocrkvanskom groblju prvo spustili Vladimirov, a onda i premaleni beli kovčeg u kom je ležalo Lanino telo.

Vladimirovii roditelji Jovan i Smilja jedva su stajali na nogama, dok je sveštenik brišući suze ispred groba čitao telegrame, koje su u znak saučešća poslali brojni rođaci, Jelenine kolege iz banke i Vladimirove kolege iz „Hemofarma“ i „Farmanove“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji