OVO JE VUK KOJI JE PAO SA 9. SPRATA ZGRADE! Slušao muziku i OTIŠAO PRAVO U SMRT!

Mladić Vuk L. (19) koji je pao sa devetog sprata stambene zgrade u Poenkarevoj ulici u Beogradu preminuo je sinoć u Urgentnom centru

Tragedija se dogodila u nedelju, oko 19 sati, u zgradi koja se nalazi na uglu Porečke i Poenkarove, u Beogradu kod Dunav stanice. Vuk je posle pada s teškim povredama prebačen u Urgentni centar, gde je, nažalost preminuo.

- Nikome nije jasno šta se dogodilo i kako je pao. Bio je s drugom na krovu, gde su slušali muziku. Najverovatnije je došao do ivice zgrade, okliznuo se i pao. Krov je okružen širokom betonskom ogradom, a na pojedinim delovima se nalazi rešetkasta ograda. Dečak je pao baš na tom delu gvozdene ograde, pa se pretpostavlja da je hodao po betonskom zidu i da je skočio s njega u pokušaju da preskoči rešetke. Zna se samo da se okliznuo i pao direktno na beton naočigled druga - kaže za „Alo!“ Vukov komšija.

On ističe da Vuk nikad nije bio problematičan. Upisao je fakultet u Sloveniji i u oktobru je trebalo da se preseli tamo.

- Bio je dobar, kulturan i lepo vaspitan. Oduvek je bio dobar đak, završio je Petu beogradsku gimnaziju. Nedavno je polagao prijemni za fakultet u Sloveniji i dobro je prošao. Trebalo je tamo da studira a, eto, dogodila se nesreća. Mladića koji je bio s njim ne poznajem, ali se priča da su slušali muziku i da se Vuk okliznuo. Šta se tačno dogodilo, ne znamo. Samo smo videli da neko leži. Čak nam se činilo da je reč o starijem muškarcu. Kada smo saznali da je Vuk, bukvalno su svi iz zgrade počeli da plaču. Moja sestra je šetala psa i videla je da neko leži. Pomislila je da je nekome pozlilo, ali se ispostavilo ono najgore - ispričao je Vukov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji