RODILA JE SINA, A NEKOLIKO NEDELJA KASNIJE zbog bolova u stomaku opet otišla kod doktora: DESILO JOJ SE NEŠTO ŠTO DOŽIVI JEDNA OD MILION ŽENA

Neverovatan slučaj!

Arifa Sultana, 20-godišnjakinja iz Bangladeša, rodila je sina, a samo 26 dana nakon i blizance, piše LADBible.

Možda se čini nemoguće, ali zapravo je, iako retko, moguće. Imala je dve maternice i dve trudnoće istovremeno.  Prvog sina rodila je krajem februara i oboje su bili odlično. Porođaj je bio skroz normalan, a nekoliko dana nakon, puštena je iz bolnice u koju se vratila za manje od četiri nedelje žaleći se na bolove u donjem delu stomaka. Doktori su uradili ultrazvuk i shvatili da je trudna i da nosi blizance! 

Dobila je dijagnozu dvostruke materice što znači da su sin i blizanci začeti i rasli u potpuno dve odvojene materice.

Nije nemoguće, samo veoma retko. Ginekolog Šejla Podar koja je vodila prvu trudnoću Arife, morala je izvesti hitan carski rez kako ne bi došlo do komplikacija. Arifa je rodila još jednog dečka i devojčicu i svi su dobro.

"Troje dece i majka su potpuno zdravi i sigurni", kaže  Podar. Dvostruka materica je retka pojava, a trudnoća u istoj se događa kod jedne na milion žena. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji