KUPIO NA BUVLJAKU: Pop pod rotacijom sa 200 na sat jurio na sahranu!

Policijski presretač zaustavio je kod Čačka crni "audi" sa zatamnjenim staklima i rotacionim svetlom, koji je jurio 100 na sat. Policajci su se šokirali kad su za volanom zatekli sveštenika, koji im se pravdao da nije znao da je zabranjeno voziti pod rotacijom.

Kad su ga pitali odakle mu policijsko rotaciono svetlo, rekao im je da ga je kupio na buvljoj pijaci u Pančevu za 20 evra.

Sveštenik je preticao preko pune linije, a zbog svetlosne i zvučne signalizacije sklanjala su mu se sva vozila na putu, pa čak i kamioni.

Kada ga je zaustavila policija, on je izašao i rekao: "Žurim na sahranu, zašto ste me zaustavili?".

"Novčana kazna za nedozvoljenu upotrebu rotacionih svetala iznosi 15.000 dinara", kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji