JEZIVA SMRT LJUBAVNICE PEVAČA: Pinkova zvezda joj jednostavno nije dala šansu, polomio joj je svaku kost u telu

Stravičan zločin koji je uzdrmao region!

Iza nesrećne Jelene je ostalo troje maloletne dece. Jelena je stradala u selu Gornje Putićevo kod Travnika u BiH. Ona je nastupala zajedno sa Gromovićem, bivšim učesnikom "Pinkovih zvezda".

- Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje automobilom - priča Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene Turšum (35), koju je ubio njen bivši momak i kolega Zoran Gromović (46) iz Travnika.

- Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svesti. Zatim je tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke – rekao je Nenad Škorić.

Svedočenjem veštaka sudske medicine, dr. Zdenka Cirhlarža pred Kantonalnim sudom u Novom Travniku nastavljeno je suđenje pevaču Zoranu Gromoviću, optuženom za ubistvo pevačice Jelene Tursun, s kojom je bio u vezi. Veštak Cirhlaž nabrojao je sve povrede koje je zadobila Tursun nakon što je vozilom Passat tog 28. novembra prošle godine u ranim jutarnjim satima u travničkom naselju Gornje Putićevo pregazio Gromović.

 Ubistvo se dogodilo nakon svađe ljubavnika u jednom ugostiteljskom objektu.

Prema rečima dr. Cirhlarža, Jelena Tursun imala je, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obe karlične i preponske kosti, što ukazuje na delovanje teške statične sile.

 - Povrede su nastale tokom jednog gaženja vozila koje se kretalo napred. Smrt je nastupila momentalno usled traumatskog šoka. Ni pravovremena lekarska intervencija ne bi sprečila smrtni ishod - rekao je dr. Cirhlarž, istaknuvši da je do zaključaka došao na osnovu izveštaja s obdukcije i odlične fotodokumentacije koju su izradili krim-tehničari MUP-a SBK.

Kantonalni tužilac Meho Bradić nije imao pitanja za veštaka, dok se branilac optuženoga po službenoj dužnosti Bekir Ferizović fokusirao na levi migavac jer je Tursun udarena levom stranom vozila, ali na licu mesta nije bilo tragova od loma levog migavca.

Isto je zanimalo i sutkinju Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr. Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac Meho Bradić uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe.

Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović.

Svedočio je i M. B. iz Viteza, čije je vozilo prošle godine oštetio na parkingu optuženi Gromović. Svedok je prilično konfuzno ispričao da je njegovo vozilo malo oštetio Zoran Gromović, kojeg je poznavao odranije, ali tokom iskaza nije znao da objasni ni boju vozila niti je na pitanje branioca Ferizovića odgovorio na pitanje o eventualnim zaostalim delovima vozila. Kako je bilo reč o manjoj materijalnoj šteti, nije zvao policiju niti je od Gromovića tražio nadoknadu štete.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top