OTKRIĆU KAKO SAM ORGIJALA SA POLITIČARIMA: Raskalašan život Vučićeve savetnice sa diplomatskim pasošem (FOTO)

Iako je Dušica Jevđenović, nakon što je skandal sa suzavcem procureo u javnost, obrisala svoj zvanični Fejsbuk profil, došli smo do njenog drugog profila pod lažni imenom. Imali smo šta da vidimo!

Savetnica u Vladi Aleksandra Vučića, Dušica Jevđenović, koja je policajca poprskala suzavcem, nije štedela svoj diplomatski pasoš. Sudeći po njenim fotografijama, Vlada Srbije će uskoro morati da joj izda novi diplomatski pasoš pošto je onaj koji joj je izdat 2013. godine sigurno ispečatiran Vučićeva silikonska savetnica (da se tako izrazimo) živi raskalašno, kao i sve ostale napredne savetnice. Izgleda da Vučićevoj savetnici ne manjka “klijenata”!

Od Dušice Jevđenović (23), savetnice u Vladi, kojoj je predsednik Srbije Tomislav Nikolić lično sredio da dobije diplomatski pasoš, trese se državni vrh, saznaje Kurir.

Pošto je preko svoje saradnice Slađane Pantić otkrila za Kurir da joj je pomenutu putnu ispravu nabavio šef države, te da joj niko ne može ništa jer nju štiti otac njenog deteta, političari na visokim funkcijama su se ustalasali, svesni da se Jevđenovićeva neće ućutati, te da mnoge ima u šaci.

Kad se tome doda da joj je diplomatski pasoš koji joj pruža imunitet u inostranstvu obezbedio Ivan Mrkić, a na urgenciju šefa države, nema sumnje da je njena ispovest u našem listu digla mnoge funkcionere na noge.

Kako su nam u neformalnom razgovoru rekli u SPS, „njihovi funkcioneri nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa Jevđenovićevom“, te odgovore moramo da potražimo na Andrićevom vencu“ (gde je radno mesto predsednika Srbije, prim. aut.)

Podsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu pošto je došla u sukob sa policijom dok su privodili njenog brata. Napala je službena lica i poprskala ih suzavcem.

Dragomir Anđelković, politički analitičar, kaže da niko ne sme da bude bahat, niti da se poziva na veze sa ovim ili onim.


- Bez obzira na to na koga se pozivaju, na kog političara, niko ne sme da bude iznad zakona. Ne smemo da dozvolimo da nam politika spadne na starlete - kaže Anđelković.

Boža Spasić, privatni detektiv i bivši radnik DB, kaže da nema nikakve logike da sekretarice, činovnice ili starlete imaju diplomatski pasoš.- Zna se na osnovu kojih kriterijuma se to dodeljuje, a ja ne želim da verujem da bi kabinet predsednika izdao nalog da se to uradi. Ako je urađeno, onda je to mimo svih zakona. Tragedija je da starlete i takve devojke štite državni funkcioneri - navodi Spasić.

Razvojni put misteriozne savetnice

1. Dušica Jevđenović dobila diplomatski pasoš 2013. od Ivana Mrkića

2. Saradnica manekenke otkrila za Kurir da joj  je putnu ispravu sredio Nikolić
3. Savetnica iz vlade tek će otkriti pikanterije o političarima

Jevđenovićeva radi na autobiografskom delu u kom će otkriti pikanterije iz svog ljubavnog života sa 
funkcionerom i njihove susrete dokumentovati i fotografijama 
BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi Srbije, koja se preko svoje saradnice hvalila da joj je diplomatski pasoš sredio šef države Tomislav Nikolić, te da je jednom moćnom političaru rodila sina, zbog čega je zaštićena, piše knjigu zbog koje će Srbija da se zatrese, saznaje Kurir!

Naime, Jevđenovićeva, koju je uticajni političar zajedno sa detetom sklonio u egzotično letovalište dok se ne stiša bura u Srbiji, upravo na letovanju počinje da radi na knjizi u kojoj je spremna da otkrije sve tajne srpskih političara, a poseban deo biće posvećen ocu njenog deteta, koji joj je omogućio luksuzan život, kupio džip od 100.000 evra i pomogao da zajedno sa ocem Dušanom uđe u posao izgradnje zgrada. Ona će, kako saznajemo, detaljno opisati pikanterije iz ljubavnog života s tim funkcionerom.


- Dušica odlično zna i koji političar se viđa s kojom starletom, manekenkom ili glumicom i koliko su te devojke dobijale novca od njih. Političari su devojkama plaćali za druženje, ali su ih često obasipali i skupim poklonima. Neke od lepotica su od pojedinih funkcionera uspele da izvuku veliki novac ili da se materijalno obezbede - kaže izvor našeg lista i dodaje:

- U toj knjizi biće objavljena i mesta gde se održavaju privatne zabave na kojima sve obiluje luksuzom. Tu se političarima dovode pomenute devojke.

Isto tako, knjiga će biti ilustrovana i fotografijama orgija.

- Većina fotografija, a za neke se može reći i da su eksplicitne, biće u knjizi. Posle toga ništa više neće biti isto - kaže izvor našeg lista. 

„TATICA“ JOJ ZABRANIO DA UĐE U „PAROVE“

Produkcija „Parova“, kako saznajemo, zvala je Dušicu Jevđenović da bude jedan od učesnika ovog šoua i iako je malo falilo da ova savetnica Vlade uđe u luksuznu kuću, to je u poslednjem trenutku sprečio moćni funkcioner.- Političar koga ona zove „tatica“ sprečio je da ona uđe u taj rijaliti. Pošto je Dušica svojeglava, bojao se da bi u žaru rasprave s nekim od učesnika mogla da otkrije ko joj od političara čuva leđa - kaže izvor našeg lista.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top