RADIKALI I NAPREDNJACI, ŠTA TO RADITE BRE: Pogledajte šta je radikal Šarović uradio poslaniku SNS i najstrašnije ga izblamirao! (VIDEO)

Poslanik SRS Nemanja Šarović, snimio je sa galerije u Skupštini predsednika Odbora Aleksandra Martinovića, koji je u tom trenutku u praznoj skupštinskoj sali davao izjavu, iako niko od novinara nije bio prisutan. 

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

 

Šarović je u objavi napisao da je Martinović održao lažnu konferenciju za novinare za jednu kameru, kada su svi poslanici,  i novinari otišli iz Skupštine. 

Poslanik SRS ometao je "konferenciju" glasnim dobacivanjem. 

 

- Martinoviću, što nisi izašao kada je bila konferencija za novinare, nego sada daješ naručene intervjue. Kako te nije sramota da sada kada nema nikoga od novinara daješ naručene intervjue - dobacivao je sa galerije Šarović, dok je Martinović u holu pričao u kameru. 

 

Inače, ovoj prozivci prethodio je sukob poslanika SNS i SRS na sednici Administrativnog odbora Skupštine Srbije.

 

Snimak "lažne konferencije" Šarović je postavio na svoj Fejsbuk nalog.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji