ŠOKANTNA ISPOVEST OCA MARKA NIKOLIĆA, UBICE ŽENE I SINA: Plačemo za detetom, naš unuk je bio zlatno, divno dete! (VIDEO)

Živko Nikolić, otac monstruma Marka Nikolića, koji je u sredu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio svoju ženu Maju Đorđević i njihovog četvorogodišnjeg sina, za Kurir kaže da ne zna šta se desilo njegovom sinu da počini ovakvo zlo.

- Kad smo na vestima čuli šta se desilo, šlogirali smo se. Plačemo za detetom. Nema opravdanja! Naš unuk je bio zlatno, divno dete. Umrećemo za njim. Ni sada ne znam zašto je to uradio - priča Nikolićev otac.

On dodaje da je njihov sin od juna prošle godine sina viđao na po sedam i po sati i da ga je redovno dovodio kod njih, kao i da je želeo da ta viđanja budu češća.

- I kobne srede je doveo dete kod nas. Čim ga je doveo, otišao je u kupovinu. Mališan je bio s nama, igrao se sve vreme, sve je bilo normalno. Uopšte nismo primetili da s Markom nešto nije u redu. Kad se vratio iz kupovine, izašao je napolje da se igra s Mihailom. Kupio mu je sladoled i vozio ga u džipu na baterije koji mu je kupio. U 15 sati ga je stavio u kola i odvezao ga - prepričava Živko poslednje trenutke života svog unuka.

 

Nikolić ističe da je Marko u poslednje vreme bio depresivan i anksiozan, ali da je voleo svog sina.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top