ŠOKANTAN SNIMAK MEDICINIJADE 2012: Po internetu kruži video koji pokazuje skandalozne stvari koje rade budući lekari (VIDEO)

Skandalozan snimak koji kruži internetom pokazuje studente medicine na njihovom redonom druženju u okvirima Medicinijade. 

Na snimku su studenti u Budvi, na jednoj od silnih žurki, gde se vide neke šokantne stvari. Većina studentkinja je vidno pijano, polivaju se žestokim pićima i pivom, a evidentno je i konzumiranje marihuane.

U jednom dleu snimka se vidi devojka koja uzima cigaru zavijenu u džoint. Takođe, prisutno je i par momaka koji duvaju dim u pravcu kamere koja snima ceo događaj. 

Verovatno njihovi roditelji misle da je Medicijnijada neko fino okupljanje gde studenti razmenjuju skripte, knjige i ispitna pitanja, ali istina je sasvim drugačija, jer je to skup blida i orgija. 

Kao što možete videti putem ovog snimka, a uskoro ćemo prikazati i ostale snimke iz hotelskih sobva sa privatnih žurki, studenti se oduzimaju od alkohola po ceo dan. 

Po izvorima sa ovih fakulteta, ovako je poslednjih desetak godina i ništa se nije promenilo do danas.

Zato, roditelji, dobro vodite računa gde šaljete svoje roditelje, jer ipak, to studiranje samo vi plaćate. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top