NOVI SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Ovako je Vučićev brat šutnuo nogom žandarma

Sigurno svi pamtite sukob žandarmerije Srbije sa premijerovim bratom i njegovim obezbeđenjem, tokom obezbeđivanja Parade ponosa. 

Vučićev brat se našao na Vračaru, u strogom centru grada, žandarmerija nije dala da se prođe, telohranitelji su reagovali, žandarmerije je bilo puno više i znamo svi ko je nadrljao. 

Posle toga, došlo je do saslušanja, suđenja, suspenzija, a o svemu smo informisani putem medija. Znamo da je sudjenje odlagano nekolliko puta.

Međutim, sada se pojavio snimak iz jednog novog ugla koji dokazuje da je brat Aleksandra Vučića nogom udario žandarma na službenoj dužnosti, koji je potom od siline udaraca pao na zemlju.

Snimak nećemo komentarisati, pogledajte ga sami.

 

A ovako je ceo incident snimila kamera televizije N1 koja se našča na mestu sukoba.

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top