SEKTA KOJA VLADA DRŽAVAMA: Ovo je prava istina o masonima u Srbiji!

"Svaka masonska loža je hram religije, a njena učenja predstavljaju versko upustvo" Albert Pajk, mason 33. stepena.

Koliko toga znate o masonima, ljudima koji navodno vladaju svetom. Želite da saznate odgovore na pitanja: Ko je Henri Kisindzer? U kakvoj vezi su masoni, nacisti i vatikan? U kakvoj su vezi vavilonska kula i evropski parlament? Kako se zloupotrebljavaju ljudska i verska prava? Ko i kako vlada svetom?

Odgovore na ova pitanja pokušao je da ponudi doktor Miroljub Petrović. On je osnivač i direktor Centra za prirodnjačke studije u Beogradu i Americi, i Instituta za prirodnu medicinu. Jedan je od osnivača Centra za antropološke studije u Beogradu koji se bavi problemom sekti.

Miroljub Petrović je direktni potomak najvećeg srpskog junaka iz Crne Gore, vojvode Radonje Petrovića. Takođe, direktni je potomak najvećeg srpskog junaka 15. veka Đurađa Kastriota Skenderbega. 

U proleće 2000. godine beogradska televizija "Palma" je emitovala serijal naučnih emisija sa Miroljubom Petrovićem pod nazivom "Čudesa stvaranja". Pogledajte ovu emisiju o masonima.

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top