ILI DA TI MENE ZGAZIŠ ILI JA TEBE: Evo kako se rodila ljubav između Anje i Mande

Smrt Milorada Mandića Mande veoma je pogodila njegovu suprugu Anju. Njih dvoje su bili kolege i pre svega prijatelji, nakon čega se među njima rodila ljubav.

Romansa između Mande i Anje desila se sasvim slučajno a spojio ih je posao. Glumački par je pre četri godine prvi put pričao o detaljima iz privatnog života i otkrio kako je za njihovu ljubav "kriva" jedna predstava. 

"Posao kojim se bavimo je veoma stresan. Svaki izlazak pred publiku je adrenalin koji gura napred i napred", pričao je Manda pre četiri godine. Njegove brojne kolege ističi kako je Milorad bio taj koji brine o svemu i da su sa njim uvek bili mrini. Kolege su takođe govorile kako su Anja i Manda odličan tandem i dobra komibnacija.

"On je jedan mehanizam koji brine da sve bude u redu", rekao je reditelj koji je imao priliku da sarađuje sa Mandom. Glumac je priznao da je supruga ta koja mu je govorila da treba da uspori i bude manje pod stresom.

"Stalno je neki umor prisutan jer ja često znam da trčim na snimanja... svakom detetu sam morao da objašnjavam gde sam. Morao sam da se pravdam non stop, dete ne traži ništa neočekivano, samo ono svoje. Ja sam jedino miran kada su svi računi plaćeni, kada je rata za kredit plaćena, e tada mogu da sednem i budem miran", priča je Manda, a Anja je i sama priznala da je ona ta koja smiruje situaciju.

"Ja sam ta koja forisirala te stvari preko njegove volje. Tražim prirodu, Frušku goru da se odorimo, onda se on buni", rekla je Anja i dodala kako se uklopila u porodicu s obzirom da je Manda pre nje imao brak.

"Često su deca imala momente što tata ima drugu ženu. Ali mojom dobrom namerom i što sam znala koje mesto imam, mislim da smo uspeli da se probijemo kroz tu neku krizu zajedničkog života, da nas prosto deca i okolina prihvate kao par. A ovo kasnije kada te život melje, posoa računi... mislim da je bitno da ljudi moraju da se dobro ispričaju, da imaju mala zadvoljstva. Očekivati nerealno, nisam tako gajena niti želim da bahato ponašam", rekla je tada Anja u emsiji. Manda je otkrio kako se među njima rodila ljubav. Da nije bilo zajedničkog angažmana u predstavi možda se ljubav ne bi ni desila.

"Pre svega sve što smo Anja i ja toliko vremena zajedno, nije krenulo sa njenim i mojim očekivanja. Kako je vreme prolazilo postajali smo sve bliži i bliži i bilo smo u fazonu ili ti mene da gaziš ili ja tebe i to se završilo brakom. Neka pravila napetosti, izbegavanja koja je ona uvela u moj život... ja kada čitam svoje obaveze meni je muka. Nikada nikome nisam hteo da kažem neću, ne mogu. Tu sam uvek. Iscrpljuejm sebe što njoj mnogo smeta", ispričao je Manda.

"Ona je osoba koja mi prija, prepuna je poverenje. Ona je uvek tu da me upozori, veoma pazi na mene, osim toga što smo kolege ja imam i prijatelja u njoj", rekao je Manda 2012. godine u emisiji "Ja to tako" koja je emitovana u znak sećanja na preminulog glumca.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top