PRONAĐENA JOVANA (17): Porodica devojke izdala SAOPŠTENJE koje je JOŠ VIŠE zbunilo GRAĐANE SRBIJE! (FOTO)

Kako je ovo mogla da uradi svojim roditeljima?!

Jovana Predić (17) iz Čubre kod Negotina, pronađena je danas živa i zdrava, potvrdila je njena porodica.

Oni su zahvalili policiji, ali i svima ostalima koji su se uključili u potragu njihove ćerke.

Podsetimo, tinejdžerka je nestala 23. avgusta, od kada roditelji ne znaju šta se dešava sa njom. Njen nestanak su primetili tek kada su se vratili sa njive

Pošto su pokušali da je dobiju na mobilni telefon koji je zvonio bez odgovora, oni su alarmirali policiju.

Jovana, koja je upravo u Beču završila osnovnu i upisala srednju školu i ranije je umela da nestane na par sati, ali su se sada uplašili jer nje nije bilo danima.

Strah roditelja je posebno podgrejala informacija da je ona malo pre nestanka raskinula sa svojim dečkom i kome je uputila jednu potresnu poruku putem Fejsbuka.

"Život je g...", napisala mu je i nestala.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top