VUČIĆ NAREDIO ZORANU BABIĆU DA PREĐE NA „DRINU BEZ FILTERA“

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora naredio je bivšem direktoru JP “Koridori Srbije” Zoranu Babiću da sa tompusa pređe na “Drinu bez filtera”.

– Tebi Babiću izgleda ne vredi govoriti. Lepo sam ti rekao da ubuduće umesto na Brionima letuješ u Sopotu, a evo sada gledam kako pušiš tompus. Zašto tompus, šta je tebi tompus, nemamo mi prijatelja među onima koji puše tompus! Puši ne smeta mi, ali nemoj skupocene cigare. Ponudio ti drug? Nađi drugog druga koji će ti ponuditi “Drinu bez filtera” a ne tompus! – rekao je predsednik SNS.

Aleksandar Vučić je ponovio da ne želi da gleda kako se članovi njegove stranke luksuziraju i da je svako dužan da se u javnosti predstavlja kao skromna i normalna osoba, kako bi narod konačno u to poverovao.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top