Preporuke banaka za klijente tokom vanrednog stanja

Većina banaka u Srbiji obavestila je svoje klijente pisani putem da tokom vanrednog stanja zbog širenja korona virusa primarno koriste dostupne digitalne kanale i servise i da izbegavaju dolazak u ekspoziture banke.

Sve banke imaju uglavnom iste preporuke:

1. Koristiti eBanking i mBanking aplikacije putem kojih možete izvršiti uvid u stanje po računima, menjačke poslove, interne prenose, podneti zahtev za proizvod i ostalo.

2. Podizanje novca na bankomatima.

3. Za sve informacije koristiti Kontakt centar.

4.  Koristiti plaćanje karticama u radnjama i beskontaktnog plaćanja za kartice koje imaju tu mogućnost.

5. U slučaju da postoji potreba za dolaskom u ekspozituru, korisnici se mole da pokušaju da minimalizuju kontakt sa predmetima u ekspozituri i da drže odstojanje od najmanje jednog metra u odnosu na ostale klijente i zaposlene.

6. Kupovina online bez odlaska na prodajno mesto kada je god to moguće.

Većina banaka kaže da će njihove ekspoziture nastaviti redovno da rade, a da će o svim izmenama blagovremeno obaveštavati korisnike na sajtovima, mejlovima i porukama.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji