Tragedija porodice iz Paraćina: Roditelji preminuli, imali koronu. Ćerka u bolnici, sin u izolaciji

"Jedino što molim boga samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju, ne daj bože ovo nikom da se desi ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo ne svetu ne treba."

Potresna sudbina dvoje supružnika iz Paraćina uznemirila je mnoge ljude u ovom gradu. Radi se o porodici Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, gde je pre nedelju dana preminuo suprug koji je odlazio na dijalizu u ćuprijsku bolnici, a nekoliko dana nakon njega i njegova žena, piše portal035.rs.

Prijatelji, poznanici i komšije se danima opraštaju od njih na društvenim mrežama.

Dragan (70) je korona virusom možda zaražen na dijalizi, kako sumnja njegov sin, gde je otišao da mu zamene kateter, a zadržali su ga dva dana, navodi ovaj portal.

Radmila (72) je preminula od srca samo nekoliko dana nakon supruga, i za nju je takođe potvrđeno da je bila zaražena korona virusom, kako se navodi.

Njihov sin je trenutno u kućnoj izolaciji i moli se za svoju sestru koja je pozitivna na Covid-19 i trenutno se nalazi u Kliničko bolničkom centru “Zemun”.

Sin je trenutno zarobljen u kući zbog izolacije i ne može da radi, sestra je u bolnici, a računi se gomilaju, pa je paraćinski portal apelovao na nadležne institucije, kao i humane ljude, da pomognu kako bi ostali članovi ove paraćinske porodice mogli da normalizuju svoj život, koliko god je to moguće nakon ove strašne nesreće koja ih je zadesila.

Kako je njihov sin napisao na Fejsbuku: "Jedino što molim boga samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju, ne daj bože ovo nikom da se desi ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo ne svetu ne treba."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji