NOVA SRPSKA PREVARA Na pakovanju piše da ima 600 grama, a ustvari nema ni 400?! Otvorite četvore oči kad kupujete ovaj proizvod! (FOTO)

Jedna fotografija dobila je desetine komentara, ali s razlogom!

Na tviteru se pojavila fotografija pakovanja kafe na vagi, i ta objava je izazvala dosta komentara.

Autor fotografije, izvesni MIilutin Mlađenović, tvrdi da u pakovanju kafe koja se reklamira kao 500+100 grama (ukupno 600 grama) ima ukupno 342 grama.

Ono što je jedini problem jeste što Milutin nije snimio gornji deo pakovanja, pa je nemoguće otkriti da li je u ovom pakovanju zaista bilo 342 grama, ili je možda kafa pre toga otvorena, korišćena, pa onda stavljena na vagu.

Za svaki slučaj, sledeći put kad kupujete kafu, ali i ostale proizvode, ne ubacujte ih tek tako u korpu, već pokušajte pod rukom da odmerite da li je deklaracija o gramaži tačna.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji