OVO JE DRAGAN, OSUĐENI GINEKOLOG: Posle svakog porođaja radio ODVRATNU stvar, pa za to dobio OVU kaznu!

Kako je saopšteno iz suda Janjić je oglašen krivim za produženo krivično delo primanja mita

Okružni sud u Banjaluci, u ponovljenom postupku, osudio je ginekologa JZU "Bolnica Gradiška" Dragana Janjića na novčanu kaznu od 10.000 maraka zbog primanja mita od porodica trudnica koje je porodio.

Kako je saopšteno iz suda Janjić je oglašen krivim za produženo krivično delo primanja mita. Uz novčanu kaznu od Janjića će se oduzeti i imovinska korist od 900 maraka i 200 evra koja je pribavljena izvršenjem krivičnog dela.

- Optuženi je dužan da kaznu plati u roku od 30 dana od pravosnažnosti presude. Ukoliko optuženi ne plati novčanu kaznu u ostavljenom roku, ona će se zameniti kaznom zatvora tako što će za svakih 100 KM biti određen dan zatvora - saopštio je Okružni sud u Banjaluci.

Janjić je ranije bio osuđen na novčanu kaznu od 6.000 KM, ali je tu presudu ukinuo Vrhovni sud Republike Srpske i postupak vratio na novo suđenje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji