Spomenik koji je novi bizarni hit u Srbiji: Ovakav epitaf do sada niste pročitali

U dva navrata Opanak je objavio 20 fotografija najbizarnijih i najkomičnijih nadgrobnih spomenika koji su se mogli naći u Srbiji, a koje su nam naši verni čitaoci slali na našu fejsbuk stranicu.

Od onoliko bizarno smešnih epitafa i fotografija pokojnika, pa i samog dizajna spomenika mislili smo da nema dalje. Međutim, nadrobni spomenik izvesne Marije brzo nas je demantovao.

Ona je, naime, želela da na svom nadgrobnom spomeniku istakne prirodu svog seksualnog života i obelodani taj intimni podatak celom svetu. Iz kojih pobuda, nećemo u to ulaziti, no na njenoj nadgrobnoj ploči doslovno piše: “Vječno netaknuta”.

Budući da godina smrti nije uklesana i da Marija po svemu sudeći nije pokojna, možda nakon što se uveri koliko je njen epitaf privukao pažnje u negativnom smislu, odluči i da ga zameni nekom manje upadljivom rečenicom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji