HOROR U LAZAREVCU: Svekrva izbola snaju, nerviralo je što vodi ljubav s njenim sinom!

Danica I (65) iz Medoševca kod Lazarevca uhapšena je 04. decembra zbog pokušaja ubistva snaje Stanislave J. (36 godina). Ona je snaji po licu i telu nanela tri uboda nožem i posekla je. 

Pomahnitala svekrva je uhapšena, dok je Stanislava prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.Daničin sin, a Stanislavin suprug Vladan Ilić je rekao da su se njegova majka i nevenčana supruga često svađale. Međutim, ni na kraj pameti mu ne bi palo da je Danica bila spremna da nožem nasrne na Stanislavu. "Otišao sam po drva u šupu kad sam iz kuće čuo galamu i lomljavu. Uleteo sam unutra i nisam mogao da verujem očima. Njih dve su se i dalje tukle, majka je imala nož u rukama, Stanislavi je leva ruka bila krvava, a usna natečena. Majka je Stanislavu udarila štanglom po ustima, a mesarskim nožem je ubola tri puta u levo rame. Krvi je bilo na sve strane, a polomljen je i jedan prozor",  priča vidno potreseni sin pomahnitale žene.

On dodaje da je uspeo nekako da razdvoji zavađene žene i da smiri situaciju. "Hteo sam Stanislavu odmah da vodim kod lekara, ali mi je rekla da je dobro i da hoće samo malo da se odmori. Majka nije htela ništa da mi kaže", objašnjava Vladan.Prema njegovim rečima, do sukoba je došlo zato što on sa Stanislavom od majke nigde nije imao mira: "Majka je nekoliko puta ulazila u našu sobu dok sam sa ženom imao seksualni odnos, to bi svakoga nerviralo, pa je tako smetalo i Stanislavi. Poslednji put nam je uletela u sobu pre tri dana. Zbog toga su se i posvađale". Ilić dodaje da je njega i njegovu nevenčanu ženu majka pre nekoliko godina izbacila iz kuće i da su živeli sami na drugom mestu do poplava.

"Nakon poplava, majka koja je do tada bila kod mog brata, vratila se da živi s nama. Dali smo joj krov nad glavom, a ona je htela da mi ubije ženu. Ne želim više nikad da je vidim", kazao je Ilić. Vladanu Iliću ovo je drugi brak, a iz prvog ima petoro dece.

"Moja deca su otišla s majkom, a Stanislava iz prvog braka ima dvoje dece, koja su u hraniteljskim porodicama. Planirali smo zajedničko dete, ali nam finansijski uslovi nisu dozvoljavali. Planirali smo da se prvo zaposlimo, ali...", u svoju surovu sudbinu gleda Vladan.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top