ULTRA MEGA TV TRANSFER: Ivan Ivanović prelazi na Pink

Kakav bi to transfer bio i koliko bi tu bilo para u pitanju... Naime, posle zvučnog prelaska Jovane i Srđana sa Pinka na Prvu, gde će pokušati da naprave kvalitetan jutarnji program za sve uzraste, Prva je najavila novo vreme za njih sa mnogo uspešnih projekata.

Međutim, ako su mislili da će Željko Mitrović sedeti skrštenih ruku, grdno su se prevaritli. Nekoliko godina je, bez uspeha, Željko pokušavao da privuče svom ružičastom jatu, omalenog i popularnog voditelja. Nije imao mnogo uspeha, jer Ivan nije hteo ni pod kakvim uslovima da pređe na Pink. Za Prvu ga je vezivao i čvrst ugovor koji nije mogao biti raskinut na lak način bez velikih penala.

Ovaj put je drugačija situacija, Ivanov ugovor sa Prvom polako ističe, dok je pre nekoliko meseci smenjen sa mesta urednika zabavnog programa televizije Prva i u više navrata je javno iskazivao svoje nezadovoljstvo politikom vođenja programa na televiziji Prva.

Mitrović je ponudio Ivanu blanko ček, da on sam unese cifru za transfer za Prve na Pink. Ivan Ivanovič je pristao, a od cifre može samo da vam se zavrti glava.

Poznato je da na televiziji Prva, Ivan Ivanović sa celom ekipom zaradi oko 50.000 eura po emisiji. Ako su to uslovi po kojima sada naplaćuju svoje honorare i plate, na Pink ne bi prelazili bez ponude od 50.000 eura. 

Navodno, kako javljaju beogradski mediji, uslovi su prihvaćeni i očekuje se najveći transfer u istoriji moderne televizije. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji